МП023 - Својства на триаголници и многуаголници

МП023 - Својства на триаголници и многуаголници

Димензии: 70x100 см
Тежина: 0,3 кг.
==========================

Својства на триаголници и многуаголници, едукативна слика во колор печат на хартија 150г/м2, двострано пластифицирана. Прицврстена со пластични лајсни.

Употреба на производот:
===========================

Нагледно средство по предметот математика. 

Шифра: МП023
===========================
Цена: 940 ден