МП020 - Квадрат правоаголник ромб паралелограм

МП020 - Квадрат правоаголник ромб паралелограм

Димензии: 70x100 см
Тежина: 0,3 кг.
==========================

Квадрат, правоаголник, ромб, паралелограм, едукативна слика во колор печат на хартија 150г/м2, двострано пластифицирана. Прицврстена со пластични лајсни. Претставени се пресек, унија и разлика на множества. 

Употреба на производот:
===========================

Нагледно средство по предметот математика. 

Шифра: МП020
===========================
Цена: 940 ден