С058 - Маркер конус

С058 - Маркер конус

Тип: за сала и надвор
Димензии: висина на маркер 5 см дијаметар 19см
Тежина: 2 кг.
==========================

Опис:
Сет од 40 пластични маркери за обележување почеток и крај на спортски терен и негова организација. Имаат облик на конус со отвор на средината во кој може да се постави стап да послужи како препрека за одредени вежби.

Употреба на производот:
===========================
Нагледно средство по предметот физичко. Може да се користи  во градинките за развој на крупната моторика.

Шифра: Ц058
===========================
Цена: 1.399 ден