ИУ003 - Држач за интерактивен панел подвижен

ИУ003 - Држач за интерактивен панел подвижен

Димензии: 1300x1805x9508mm
Тежина: 57.2 кг.
==========================

Подвижен држач адекватен на интерактивниот панел со рамка и 2 хоризонтални полици, со 4 тркалца кои можат да се закочуват.

 
Цена: 0 ден