Ново
ДП042 - Лавиринт со шарени топчиња

ДП042 - Лавиринт со шарени топчиња

Лавиринт со разнобојни топчиња и шаблони
со кои може да се создаваат различни форми на
спиралната табла. Во текот на играта, детето учи
основни бои и форми и се развиваат фини моторички
вештини. Материјал: квалитетно дрво,
пластифицирани картонски шаблони.
​Димензии: 23x23x4 см.

Шифра: ДП042 - 11229
===========================
Цена: 0 ден