ДП007 - Архитетски сет виножито

ДП007 - Архитетски сет виножито

Сет изработен од буково дрво. 4-ри геометриски форми: квадрати, правоаголници,
триаголници и лакови. Внатрешниот блок во секоја
група е 3Д форма.

Шифра: ДП007 - 12775
===========================
Цена: 0 ден