СП035 - Сензорна вреќа

СП035 - Сензорна вреќа

Опис: 

Еластична вреќа со големина на тело за
стимулирање на проприоцептивниот нервно-
мускулен систем. Ја подобрува свеста за сопственато
тело, што е многу важно за лица со сензорно
нарушувања на интеграцијата. Со вршење притисок
врз телото,торбата исто така го намалува само-
стимулаторното однесување. Со тоа се зголемува
концентрацијата и развива моторна координација.

Употреба на производот:
===========================
Главната карактеристика на вреќа е зголемување на
концентрацијата и развивањето моторна координација.

Шифра: СП035 - 11969 
===========================
Цена: 0 ден