СП020 - Транспарентни силиконски букви

СП020 - Транспарентни силиконски букви

Транспарентни розови силиконски букви кои
се силни, меки и може да се користат во секојдневна
игра - во јама со песок, на под, на светлосен панел
и во вода. Идеални за предучилишни установи,
градинки и основни училишта, комплетите лесно се
чистат по употреба во вода со сапуница или машина
за миење садови. Стрелките ја означуваат насоката
за правилно формирање букви.

Шифра: СП020 - 11376
===========================
Цена: 0 ден