СП019 - Транспарентни силиконски броеви

СП019 - Транспарентни силиконски броеви

Транспарентни зелени силиконски броеви кои
се силни, меки и можат да се користат во секојдневна
игра - во јамата со песок, на подот, на светлосен панел
и во вода.

Шифра: СП019 - 11377
===========================
Цена: 0 ден