ФА016-1-Разнобојни топки за во сув базен

ФА016-1-Разнобојни топки за во сув базен

Димензии: Дијаметар на едно топче 6,5-7,5см.
==========================
Опис: 

Разнобојните топчиња за базен се изработени од квалитетна пластика. Комбинација од 4 различни бои.

Употреба на производот:
===========================
За сув и ЛЕД базен, овозможувајќи им на децата да ја подобрат нивната координација, да комуницираат со другите, како и да обезбедат визуелна и тактилна стимулација.

Шифра: ФА016-1

===========================
Цена: 0 ден