СП034 -Темно засолниште
СП034 -Темно засолниште
СП034 -Темно засолниште

СП034 -Темно засолниште

Димензии:110x110x110 cm
==========================

Опис:
Темното засолниште е едноставно за склопување и лесно за складирање. . Има 1 прозорец и 1 врата за вентилација - а и за родителите да внимаваат на своите деца.

Употреба на производот:
===========================
За сензорна просторија.
• Создава затворен простор што им помага на децата да се чувствуваат безбедни и безгрижни
• Охрабрува имагинативна игра во затворен простор каде децата се чувствуваат сигурно
• Може да се користи како посебна мала сензорна просторија со различни сензорни играчки.             

Шифра: СП034 - 11056
===========================
Цена: 0 ден