Интерактивен панел 75"
Интерактивен панел 75"
Интерактивен панел 75"
Интерактивен панел 75"
Интерактивен панел 75"
Интерактивен панел 75"
Интерактивен панел 75"

Интерактивен панел 75"

Димензии: 1723х88х1034мм
Тежина: 41.5 кг.
==========================
 • Големина на дисплеј: 75”
  Позадинско светло: D-LED
  Резолуција: 3840x2160(Pixels, WRGB)
  Контраст: 4000:1(typ.)
  Време на реакција: 6ms
  Фреквенција на екран: 60Hz
  Агол на гледање: 178°(H) / 178°(V)
  Животен век на дисплеј: 30.000h
  Боја на дисплеј:  1.07B(10bit)
  Процесор:  ARM A73+A53, 1.5GHZ, Quad Core
  Графичка карта: MaliG51
  Рам меморија:  3GB DDR
  Ром меморија: 32GB
  Оперативен систем:  Android 8.0
  Звучници: 2x15W/8Ω
  Влезни порти:  3xHDMI, 1xDP1.2, 1xVGA IN, 1xAV IN, 1x YPBPR IN,
  Слот за компјутер(OPS), 2xLAN, 2xAndroid USB, 2xPublic USB, 2xTouch USB, 1xPC-Audio IN, 1xRS232
  Излезни порти:  1xHDMI, 1xAV, 1xS/PDIF, 1xAudio Out
  Сензори за допир:  Infrared, 20 точки на допир од еднаш (зумирање, ротирање)
  Заштита на дисплеј:  4mm стакло
  Додатоци:  Далечински управувач, 2xПенкала за допир, Кабел за напојување 1m, USB кабел 1m, HDMI кабел 1m,
  Упатство за употреба, гарантенлист, држач за на ѕид
  Софтвер: Мултифункционален софтвер на Македонски, Албански, Турски, Српски и уште 20 други јазици со препознавање ракопис, компактибилни формати Microsoft office word, Excel, Powerpoint, софтвер за предучилишна возраст на македонски и албански јазик, софтвер за бежично поврзување на компјутер, софтвер за споделување на екран со телефон и таблет (Miracast, Transcreen)
  Обука: Обука на наставен кадар од сертифицирано лице, сертификат за присутните
  Подвижен држач адекватен според интерактивниот панел со рамка и 2 хоризонтални полици, со 4 тркалца кои можат да се закочуват или еквивалент
  Се користи за едукација, кратки едукативни филмови, вклучување во виртуелен свет, компјутерска социјализација и сл.

===========================

Интерактивен панел кој може да се користи во градинки, основни и средни училишта, високообразовни институции како и во сали за состаноци и конференциски сали.


===========================
Цена: 0 ден