2374 - Друштвена игра Кошарка

2374 - Друштвена игра Кошарка

Димензии: 26*23 см
Тежина: 0,400 кг.
==========================

Опис:
Друштвената игра Кошарка е поставена на пластична основа и содржи 2 коша, 6 топчиња, 2 фрлачи за топчињата и табличка над кошевите, на која се забележува постигнатиот резултат.

Употреба на производот:
===========================
За социјално - емоционален развој, за развој на моториката, координација око - рака

Шифра: 2374
===========================
Цена: 485 ден