ОП064 - Автобуска станица

ОП064 - Автобуска станица

Димензии: 70x100 см
==========================

Автобуска станица. Едукативна слика во колор печат на хартија 150г/м2, двострано пластифицирана. Прицврстена со пластични лајсни. На сликата е прикажана комплетна автобуска станица со сите нејзини содржини.
Употреба на производот:
===========================

Нагледно средство по одделенска настава. Моделот може да го користат во основно училиште и во предучилишни установи.

Шифра: ОП064
===========================
Цена: 995 ден