Држач за ЛЦД проектор со кратка проекција
Држач за ЛЦД проектор со кратка проекција
Држач за ЛЦД проектор со кратка проекција

Држач за ЛЦД проектор со кратка проекција

Димензии: 69-120цм
Тежина: 1,5 кг.
==========================

Поставување: На ѕид над интерактивна табла
Должина: Од 69цм до 120цм
Материјал: Алуминиум
Корекција на агол: хоризонтално ± 15 °  вертикално ± 30 °
Максимална тежина: до 15кг===========================


Шифра:3668
===========================
Цена: 0 ден