У020 - Платно триножно 155*155см

У020 - Платно триножно 155*155см

Димензии: 155*155 см
==========================

Платно за проекција со ногари. Спакувано во заштитна футрола.

Употреба на производот:
===========================

Нагледно средство платно за проекција. Може да се користи во градинки, училишта и сали за состаноци.

Шифра: У020
===========================
Цена: 5.500 ден