Држач за ЛЦД проектор

Држач за ЛЦД проектор

Димензии: 80-120цм
Тежина: 1,5 кг.
==========================

Поставување: На плафон или странично на ѕид
Должина: Од 80цм до 120цм
Материјал: Алуминиум
Корекција на агол: хоризонтално ± 15 °  вертикално ± 30 °
Максимална тежина: до 10кг===========================


Шифра:1990
===========================
Цена: 0 ден