ЛЦД проектор

ЛЦД проектор

Димензии: 316x244x108mm
Тежина: 3 кг.
==========================

Технологија на проекција: DLP
Jaчина на светлина: 3800 лумени
Сооднос на контраст: 22000:1
Растојание на проекција: 1.94:1 – 2.16:1
Пропорција на проекција: 4:3, 16:9
Стандардна резолуција: 800x600Пиксели
Компатибилни резолуции: NTSC M/J, 3.58MHz, 4.43MHz PAL B/D/G/H/I/M/N, 4,43MHz SECAM B/D/G/K/K1/L, 4.25/4.4MHz 480i/p, 576i/p, 720p(50/60Hz), 1080i(50/60Hz), 1080p(50/60Hz)
Работни саати на лампа: (Светло)6000H/(Динамично)1000H/(Еко)10000H/(Еко+)15000H
Тежина: 3kg
Бруто тежина: 5kg
Димензии: 316mm x 244mm x 108mm
3D Технологија: 3D Подготвено
Начини на проекција: Проекција од напред, проекција од позади, проекција од биро и проекција на држач
Корекција на трапез: ± 40 °
Влезни порти: 1xHDMI, 1xVGA, 1x3.5Audio, 1xComposite video
Излезни порти: 1xUSB-A Power 1A, 1x3.5mm Audio
Гласност на работа: 27db
Потрошувачка: 187-225W
Звучник: 10W
Додатоци: Кабел за напојување, VGA кабел, далечински управувач со батерии, упатство за употреба                   
Гаранција: 1 година, на лампа 6 месеци или 1000 работни саати

===========================


Шифра: 7712
===========================
Цена: 0 ден