ИУ007 - Интерактивна табла 96''
ИУ007 - Интерактивна табла 96''
ИУ007 - Интерактивна табла 96''

ИУ007 - Интерактивна табла 96''

Димензии: 2135mm x 1180mm 
Тежина: 13 кг.
==========================

Големина: 96” 2135 mm x 1180 mm
Големина на работна површина: 94” 2085 mm x 1120
Пропорција на екран: 16:9
Слој на работна површина: Челична површина
Кратенки на работна површина: На двете страни, минимум 18 од секоја страна .
Материјал на рамка: Алуминиум.
Начин на поврзвање: USB (Plug and play) Прецизност: Помалку од (<) 2mm
Начини на допир: Прст, пенкало за презентација
Вид на допир: Мултитач минимум 20 точки истовремено.
Подршка за оперативни системи: Windows, Linux Софтверот од таблата да е преведен на Македонски, Албански и Турски јазик,
Компактибилни формати Microsoft office word, Excel, Powerpoint,
Додатоци: USB Кабел минимум 5м, пенкало за презентација, телескопско пенкало за презентација, упатство за користење на Македоски и Албански јазик, CD или USB за инасталација  со софтвер, држачи за на ѕид.
Обука: Обука на наставен кадар од сертифицирано лице од производителот.
Гаранција минимум: 2 години.

Употреба на производот: За презентација
===========================

Интерактивна табла која може да се користи во градинки, основни и средни училишта, високообразовни институции како и во сали за состаноци и конференциски сали.

Шифра: 
===========================
Цена: 0 ден