Интерактивна табла 82''
Интерактивна табла 82''
Интерактивна табла 82''
Интерактивна табла 82''
Интерактивна табла 82''
Интерактивна табла 82''
Интерактивна табла 82''
Интерактивна табла 82''
Интерактивна табла 82''
Интерактивна табла 82''
Интерактивна табла 82''
Интерактивна табла 82''
Интерактивна табла 82''
Интерактивна табла 82''
Интерактивна табла 82''
Интерактивна табла 82''
Интерактивна табла 82''

Интерактивна табла 82''

Димензии: 1725mm X 1230mm   
Тежина: 10 кг.
==========================

Големина: 82” 1725mm X 1230mm
Големина на работна површина: 80” 1660mm X 1165mm
Пропорција на екран: 4:3
Слој на работна површина: Керамички со можност за пишување со маркер за бела табла
Кратенки на работна површина: На двете страни
Материјал на рамка: Алуминиум
Начин на поврзвање: USB (Plug and play)
Прецизност: Помалку од (<) 2mm
Начини на допир: Прст, пенкало за презентација
Вид на допир: Мултитач минимум 6 корисници (зумирање, ротирање)
Подршка за оперативни системи: Windows, Linux
Софтвер: Мултифункционален софтвер на Македонски, Албански и Турски јазик со препознавање ракопис, компактибилни формати Microsoft office word, Excel, Powerpoint, софтвер за предучилишна возраст на македонски и албански јазик
Додатоци: USB Кабел 5м, 2 пенкала за презентација, телескопско пенкало за презентација, упатство за користење на Македоски и Албански јазик, CD со софтвер, држачи за на ѕид
Обука: Обука на наставен кадар од сертифицирано лице, уверение за присутните
Гаранција: 2 години


Употреба на производот: За презентација
===========================

Интерактивна табла која може да се користи во градинки, основни и средни училишта, високообразовни институции како и во сали за состаноци и конференциски сали.

Шифра: 7656
===========================
Цена: 0 ден