Производи - мебел за сензорна соба

Подреди по  
PVD001-Темно засолниште - мало

PVD001-Темно засолниште - мало

Темното засолниште е едноставно за склопување и лесно за складирање. Создава затворен простор што им помага на децата да се чувствуваат безбедни и безгрижни.

0 ден
RB002 - Лед базен

RB002 - Лед базен

Мекиот базен е направен од иверица, покриена со пена и слој од ПВЦ. На сите четири страни се вградени по 1 копче за интерактивност. Копчињата му овозможуваат на корисникот да ја смени бојата на LED светлата, кои се поставени на основата на базенот. М...

0 ден
RB010 - Мек сув базен

RB010 - Мек сув базен

Мекиот сув базен се состои од четири меки страни и база. Секоја страна е изработена од 15 см дебела пена, која е покриена со ПВЦ ткаенина.

0 ден
RB011 - Транспарентни топки за во сув базен

RB011 - Транспарентни топки за во сув базен

Транспарентните топки за базен се изработени од квалитетна пластика.

0 ден
RB012-Разнобојни топки за во сув базен

RB012-Разнобојни топки за во сув базен

​азнобојните топчиња за базен се изработени од квалитетна пластика. Комбинација од 4 различни бои.

0 ден
RF003 - Сноп од оптички влакна

RF003 - Сноп од оптички влакна

​Снопот со оптички влакна се состои од 100 навои, сите навои се со должина од 2 метри. Надворешната површина е изработена од мек материјал, краевите на влакната се затворени за дополнителна безбедност.

0 ден
RF004 - Извор на светлина за оптички влакна

RF004 - Извор на светлина за оптички влакна

Изворот на светлина за оптичките влакна вклучува мотор на светлина, далечински управувач RF и адаптер за напојување.

0 ден
RV009 Платформа за сензорни туби

RV009 Платформа за сензорни туби

ММеката платформа е направена од дрвена рамка...

0 ден
RW003-Интерактивен ѕид со меурчиња

RW003-Интерактивен ѕид со меурчиња

Интерактивен ѕид со меурчиња со метална подлога и рамка (обоена бела), акрилен панел и графика во форма на медуза.

0 ден