Производи - опрема за сензорна соба

Подреди по  
RC030 - Акрилни форми за лед маса

RC030 - Акрилни форми за лед маса

Разнобојни и провидни акрилни форми на животни од сафари. Сет од 6 парчиња.

0 ден
RC031 - Акрилни форми за лед маса

RC031 - Акрилни форми за лед маса

Разнобојни и провидни акрилни форми на животни од диносауруси

0 ден
RC032 - Акрилни форми за лед маса

RC032 - Акрилни форми за лед маса

азнобојни и провидни акрилни форми на животни од морскиот свет.

0 ден
RC033 - Акрилни форми за лед маса

RC033 - Акрилни форми за лед маса

Димензии:  10 x 5 см ==========================Опис: Разнобојни и провидни акрилни форми од омилените детски приказни. Сетот се состои од 6 фигури (принц, принцеза, коњ, змеј, тврдина и витез). Употреба на производот:===========================Практи...

0 ден
RD002 - Интерактивен и звучен панел

RD002 - Интерактивен и звучен панел

На панелот блескаат точки кои формираат слика на фонтана. Фонтаната динамично ја менува бојата во согласност со интензитетот на примениот звук.

0 ден
RD003 - Интерактивен и звучен панел

RD003 - Интерактивен и звучен панел

Панелот нуди возбудлива аудитивна и визуелна стимулација за деца со посебни потреби и многу забава за корисниците од различни возрасти. Различните бои на панелот ја осветлуваат основата врз основа на звуците направени со микрофонот, така што корисни...

0 ден
RD009 - Интерактивен и звучен панел

RD009 - Интерактивен и звучен панел

Панелот е изработен од заоблена алуминиумска рамка и е осветлен од LED диоди. Има 7 различни режими.

0 ден
RD017 - Перница со LED светло

RD017 - Перница со LED светло

Перницата со вградено LED осветлување е направена од мек, кадифен бел памук...

0 ден