Производи - сензорна соба

Подреди по  
RT018 - Тактилни панели

RT018 - Тактилни панели

Дисковите во 17 различни бои се поврзани со табла од иверица, од брезово дрво, која може да се монтира на ѕид или да се користи на маса или под.

0 ден
RT019 - Тактилни панели

RT019 - Тактилни панели

Производот може да се користи на ѕид или под. Изработен е од иверица од брезово дрво, производот е обликуван како цвет. Во внатрешноста на производот има акрилни топчиња, кои се движат наоколу кога производот се ротира.

0 ден
RT021 - Тактилни панели

RT021 - Тактилни панели

Димензии:  Должина 40см Ширина 40см  ==========================Опис: Производот се состои од различни брави, катанци и мали врати што можат да се отворат откако ќе се отклучат бравите. Производот е направен од иверица од брезово дрво и може да се кор...

0 ден
RT022 - Тактилни панели

RT022 - Тактилни панели

Панелот се состои од пет четки со различна цврстина и конфигурации, како и груба пластична површина за тактилна стимулација.

0 ден
RT024 - Тактилни панели

RT024 - Тактилни панели

Магнетниот панел на допир се состои од три главни делови, кои имаат различен ефект што се создава со ставање на магнети или влечење едни до други, со што се оттурнуваат монистрите.

0 ден
RV009 Платформа за сензорни туби

RV009 Платформа за сензорни туби

ММеката платформа е направена од дрвена рамка...

0 ден
RW003-Интерактивен ѕид со меурчиња

RW003-Интерактивен ѕид со меурчиња

Интерактивен ѕид со меурчиња со метална подлога и рамка (обоена бела), акрилен панел и графика во форма на медуза.

0 ден
RWP002 - Тешко ќебе

RWP002 - Тешко ќебе

Детско ќебе наполнето со 100% памучна внатрешност.

0 ден
RWP003 - Полнети/тешки играчки

RWP003 - Полнети/тешки играчки

​ Овие слатки и меки наполнети играчки не само што се многу добри за гушкање туку му овозможуваат на сопственикот да стане посвесен за своите движења и да се ослободи од вознемиреноста.

0 ден