Производи - сензорна соба

Подреди по  
RMT005 - Светлосен панел (ЛЕД маса) А4

RMT005 - Светлосен панел (ЛЕД маса) А4

Светлосниот панел е тенок и лесно пренослив, работи на електрична енергија...

0 ден
RMT010 - Светлосен панел (Лед маса) на батерии

RMT010 - Светлосен панел (Лед маса) на батерии

Светлосен панел кој служи за набљудување на најразлични предмети...

0 ден
RMW004 - ЛЕД музички инструменти -  маракас тропалки...

RMW004 - ЛЕД музички инструменти - маракас тропалки...

Сет од 2 маракал тропалки, кои се совршени за темно засолниште...

0 ден
RMW005 - ЛЕД музички инструмент - дајре

RMW005 - ЛЕД музички инструмент - дајре

Дајрето е изработено од тврда пластика и метална основа со полирана завршна површина...

0 ден
RR003 - Лед масички за песок

RR003 - Лед масички за песок

Рамката е изработена од борово дрво, а на дното на моделот се поставени LED светилки. Во модулот се става кварцен песок (вклучен е 12,5 кг песок). Можете да проектирате различни ефекти на осветлување со цртање, и со помош на прсти, четки или специјал...

0 ден
RT002 - Тактилни панели

RT002 - Тактилни панели

Тактилниот панел со 8 агли е изработен од иверица од брезово дрво. На задната страна на панелот се ставени плочки за лесно монтирање.

0 ден
RT003 - Тактилни панели

RT003 - Тактилни панели

На панелот има многу различни предмети и механизми што се вртат. Модулот може да се постави на подот или на масата.

0 ден
RT005 - Тактилни панели

RT005 - Тактилни панели

Тактилниот панел е изработен од иверица од брезово дрво, на задната страна има вградено плочи за инсталација. На панелот има прицврстено низа на различни тактилни елементи и површини, огледала, фигури.

0 ден
RT017 - Тактилни домино коцки

RT017 - Тактилни домино коцки

Производот е изработен од иверица од брезово дрво, предметот треба да биде монтиран на ѕид.

0 ден