Производи - сензорна соба

Подреди по  
RF013 - Сензорен таван

RF013 - Сензорен таван

Сетот се состои од 16 плочки (секоја со димензии 60х60 см). Плочките се со темна боја, прекриени со волнена ткаенина испреплетана со оптички влакна.

0 ден
RF016 -Тепих од оптички влакна

RF016 -Тепих од оптички влакна

Нишките со оптички влакна вткаени во тепихот создаваат илузија на ѕвездено небо. Ги содржи следниве цртежи: планети, комети, галаксии. Има вграден извор на светлина.

0 ден
RL002 -1 - Подлога со течност во форма на коцка - мала

RL002 -1 - Подлога со течност во форма на коцка - мала

Подлога исполнета со течност во боја, изработена од ПВЦ...

0 ден
RL002 -2  - Подлога со течност во форма на коцка - голема

RL002 -2 - Подлога со течност во форма на коцка - голема

Подлога исполнета со течност во боја, изработена од ПВЦ...

0 ден
RL003  - Подлога со течност во форма на круг - голема

RL003 - Подлога со течност во форма на круг - голема

Подлога исполнета со течност во боја, изработена од ПВЦ...

0 ден
RL003 -1 - Подлога со течност во форма на триаголник - мала

RL003 -1 - Подлога со течност во форма на триаголник - мала

Подлога исполнета со течност во боја, изработена од ПВЦ...

0 ден
RL003 -2 - Подлога со течност во форма на триаголник - голема

RL003 -2 - Подлога со течност во форма на триаголник - голема

Подлога исполнета со течност во боја, изработена од ПВЦ...

0 ден
RMT003 - Светлосен панел (ЛЕД маса) А2

RMT003 - Светлосен панел (ЛЕД маса) А2

Светлосниот панел е тенок и лесно пренослив, работи на електрична енергија...

0 ден
RMT004 - Светлосен панел (ЛЕД маса) А3

RMT004 - Светлосен панел (ЛЕД маса) А3

Светлосниот панел е тенок и лесно пренослив, работи на електрична енергија...

0 ден