Производи - сензорна соба

Подреди по  
RC033 - Акрилни форми за лед маса

RC033 - Акрилни форми за лед маса

Димензии:  10 x 5 см ==========================Опис: Разнобојни и провидни акрилни форми од омилените детски приказни. Сетот се состои од 6 фигури (принц, принцеза, коњ, змеј, тврдина и витез). Употреба на производот:===========================Практи...

0 ден
RD002 - Интерактивен и звучен панел

RD002 - Интерактивен и звучен панел

На панелот блескаат точки кои формираат слика на фонтана. Фонтаната динамично ја менува бојата во согласност со интензитетот на примениот звук.

0 ден
RD003 - Интерактивен и звучен панел

RD003 - Интерактивен и звучен панел

Панелот нуди возбудлива аудитивна и визуелна стимулација за деца со посебни потреби и многу забава за корисниците од различни возрасти. Различните бои на панелот ја осветлуваат основата врз основа на звуците направени со микрофонот, така што корисни...

0 ден
RD009 - Интерактивен и звучен панел

RD009 - Интерактивен и звучен панел

Панелот е изработен од заоблена алуминиумска рамка и е осветлен од LED диоди. Има 7 различни режими.

0 ден
RD017 - Перница со LED светло

RD017 - Перница со LED светло

Перницата со вградено LED осветлување е направена од мек, кадифен бел памук...

0 ден
RD040 - Ќебе со LED светло

RD040 - Ќебе со LED светло

Ќебе со LED осветлување кое ги менува боите

0 ден
RF003 - Сноп од оптички влакна

RF003 - Сноп од оптички влакна

​Снопот со оптички влакна се состои од 100 навои, сите навои се со должина од 2 метри. Надворешната површина е изработена од мек материјал, краевите на влакната се затворени за дополнителна безбедност.

0 ден
RF004 - Извор на светлина за оптички влакна

RF004 - Извор на светлина за оптички влакна

Изворот на светлина за оптичките влакна вклучува мотор на светлина, далечински управувач RF и адаптер за напојување.

0 ден
RF011 - Сензорен таван

RF011 - Сензорен таван

Наменет за визуелна стимулација и релаксација, или се користи како внатрешна декорација. На светкавото ѕвездено небо се појавуваат и исчезнуваат галаксии.

0 ден