Производи - предучилишни средства

Подреди по  
5409 - Дрвена сметалка

5409 - Дрвена сметалка

Дрвена сметалка со топчиња во различни бои.

1.050 ден
5414- Мини дрвена кујна

5414- Мини дрвена кујна

Мини дрвена кујна лесна за пренесување, со 14 додатоци.

3.149 ден
5486 - Ксилофон

5486 - Ксилофон

Ксилофон поставен на дрвена шарена основа, со 2 удиралки.

750 ден
5663 - Дрвен сет работилница - количка

5663 - Дрвен сет работилница - количка

Дрвен сет со најразлични алатки и делчиња, во различни бои за градење и конструкција.

1.350 ден
6028 - Дрвена количка за туркање

6028 - Дрвена количка за туркање

Дрвена количка за туркање со 24 различни форми, во различни димензии и бои.

4.860 ден
6029 - Сензомоторичка маса

6029 - Сензомоторичка маса

Дрвена шарена сензомоторичка маса, со дрвени ногарки и со можност за најразлични активности...

4.101 ден
7740 - Квадратна масичка

7740 - Квадратна масичка

Квадратна масичка на расклопување, наменета за 4 деца.

4.950 ден
8830 - Графомоторичка табла Жирафа

8830 - Графомоторичка табла Жирафа

Дрвена ѕидна графомоторичка табла во форма на жирафа со 7 активности.

6.400 ден
8831 - Графомоторичка табла мал крокодил

8831 - Графомоторичка табла мал крокодил

Дрвена ѕидна графомоторичка табла во форма на крокодол со 4 активности.

3.000 ден