Производи - предучилишни средства

Подреди по  
4615 - Моторичка даска за балансирање

4615 - Моторичка даска за балансирање

Моторичка даска изработена од пластика, со топче за балансирање.

2.161 ден
4616 - Дрвени коцки за градење 1/100

4616 - Дрвени коцки за градење 1/100

Сет од 100 најразлични дрвени форми, во различни бои, за градење и конструкција.

650 ден
4618 - Дрвени коцки за градење 1/200

4618 - Дрвени коцки за градење 1/200

Сет од 200 најразлични дрвени форми, во различни бои, за градење и конструкција.

1.620 ден
4621 - Овошје и зеленчук

4621 - Овошје и зеленчук

Оваа забавна игра содржи 5 дрвени парчиња овошје и 6 дрвени парчиња зеленчук...

1.100 ден
4622 - Коцка во коцка

4622 - Коцка во коцка

Сет од 5 дрвени коцки и 5 форми во различни големини и бои.

750 ден
4624 -  Дрвени истражувачки коцки

4624 - Дрвени истражувачки коцки

Сет од најразлични дрвени форми, во различни бои и шари, со огледалце, вградени топчиња во дрвената форма и сл.

890 ден
4630 - Игри 10 во 1

4630 - Игри 10 во 1

Сет од 10 игри во една кутија и една пластична плоча на која се забележува резултатот со жетончиња во 2 бои.

385 ден
5007 - Дрвена игра

5007 - Дрвена игра

Дрвен сталак на кој се редат/сложуваат форми од поголемо кон помало.

350 ден
5387 - Дрвен сет за куглање

5387 - Дрвен сет за куглање

Мини дрвен сет за куглање, со 6 дрвени кугли во различни бои и едно дрвено топче.

1.260 ден