Производи - предучилишни средства

Подреди по  
2374 - Друштвена игра Кошарка

2374 - Друштвена игра Кошарка

Друштвената игра Кошарка е поставена на пластична основа и содржи 2 коша, 6 топчиња, 2 фрлачи за топчињата...

485 ден
3198 - Друштвена игра Различни идеи со копчиња

3198 - Друштвена игра Различни идеи со копчиња

Друштвената игра содржи 46 пластични копчиња во различни бои, 12 слики за работа со димензии: 24,3*24,3см...

561 ден
3199 - Друштвена игра Црвче

3199 - Друштвена игра Црвче

Друштвената игра Црвче се состои од едно постоље во форма на јаболче, 4 пластични цевки со конектори, глава во форма на црвче и 9 прстени.

789 ден
3894 - Кантички со врвки

3894 - Кантички со врвки

Сет од 6 кантички со врвки, во различни бои, за балансирање.

3.240 ден
4432 - Ленти за балансирање

4432 - Ленти за балансирање

Ленти за балансирање во различни бои и големини, со рапава структура,

7.920 ден
4512 - Слонче со алки за вежбање моторика

4512 - Слонче со алки за вежбање моторика

Сет од пластично слонче и 4 алки во различни бои.

4.320 ден
4513 - Кантички за грб (за балансирање)

4513 - Кантички за грб (за балансирање)

Сет од 6 кантички за балансирање, во различни бои...

2.161 ден
4515 - Форми за градење од пресуван сунѓер

4515 - Форми за градење од пресуван сунѓер

Сет од 50 најразлични форми за градење,во различни бои, изработени од пресуван сунѓер.

2.700 ден
4520 - Маса за песок и вода

4520 - Маса за песок и вода

Масичка со ногарки и поделен работна површина на 2 дела.

4.320 ден