Производи - предучилишни средства

Подреди по  
1577 - Сет за конструкција 2

1577 - Сет за конструкција 2

Сет од разнобојни пластични правоаголнести форми со жлебови, кои можат да се поврзуваат по боја, да се конструира по претходно смислена шема и сл.

650 ден
1578 - Сет за конструкција 5

1578 - Сет за конструкција 5

Сет од разнобојни пластични квадратни форми со жлебови, кои можат да се поврзуваат по боја...

650 ден
1579 -  Сет за конструкција 1

1579 - Сет за конструкција 1

Сет од разнобојни пластични коцки, кои можат да се поврзуваат по боја, да се конструира по претходно смислена шема и сл.

550 ден
1580 - Сет за поврзување 2

1580 - Сет за поврзување 2

Сет од разнобојни пластични фигури кои можата да се поврзуваат по боја...

550 ден
1582 - Сет за поврзување 4

1582 - Сет за поврзување 4

Сет од разнобојни пластични цветчиња, кои можата да се поврзуваат по боја...

650 ден
1583 - Сет за конструкција 3

1583 - Сет за конструкција 3

Сет од разнобојни пластични форми со жлебови, кои можат да се поврзуваат по боја...

550 ден
1584 - Сет за конструкција 6

1584 - Сет за конструкција 6

Сет од 150 разнобојни пластични стапчиња и 150 конектори за поврзување.

850 ден
1585 - Сет за конструкција 4

1585 - Сет за конструкција 4

Сет од разнобојни пластични правоаголнести и коцкасти форми со жлебови (наликуваат на лего коцки)...

850 ден
1586 - Сет за поврзување 1

1586 - Сет за поврзување 1

Сет од разнобојни алки, кои можата да се поврзуваат по боја...

750 ден