ХП063 - Знаци за опасност кај хемиските супстанции (постер)

ХП063 - Знаци за опасност кај хемиските супстанции (постер)

Димензии: 100x70 см
Тежина: 0,3 кг.
==========================

Печат - колор на хартија 150г/м2, двострано пластифициран,прицврстен  со пластични лајсни. 

Употреба на производот:

===========================

Едукативен постер по предметот хемија. 

Шифра: ХП063
===========================
Цена: 658 ден