RR003 - Лед масички за песок
RR003 - Лед масички за песок
RR003 - Лед масички за песок

RR003 - Лед масички за песок

Димензии: Ширина 70см  Должина 63см  Висина 63см          
==========================
Опис: 

Рамката е изработена од борово дрво, а на дното на моделот се поставени LED светилки. Во модулот се става кварцен песок (вклучен е 12,5 кг песок). Можете да проектирате различни ефекти на осветлување со цртање, и со помош на прсти, четки или специјални четки за песок или да пишувате имиња и  бројки. Задното осветлување е одвоено од надворешниот дел на модулот со провиден акрил. На една од страните се вградени копчиња за менување на различи бои. Ногарките на масата се метални. 

Употреба на производот:
===========================
Моделот е дизајниран за релаксација, тактилна и визуелна стимулација, развој на имагинација и терапија со игра.     


Шифра: RR0003
===========================
Цена: 0 ден