RMT005 - Светлосен панел (ЛЕД маса) А4
RMT005 - Светлосен панел (ЛЕД маса) А4
RMT005 - Светлосен панел (ЛЕД маса) А4

RMT005 - Светлосен панел (ЛЕД маса) А4

Димензии: А4 (42 x 59 см )
==========================

Опис:

Светлосниот панел е тенок и лесно пренослив, работи на електрична енергија. Тој може да се користи на која било рамна површина. Панелот е одлична алатка за децата кои сакаат да истражуваат светлина, бои, форми и текстури. 

Употреба на производот:
===========================
Светлата имаат смирувачки ефект, го поттикнуваат когнитивниот разво,ј ја подобруваат функцијата на мозокот
Светлата можат да бидат терапевтски за деца со аутизам, АДД, лица со анксиозност, зависност, депресија и несоница.

Шифра: RMT005
===========================
                             
Цена: 0 ден