RMT010 - Светлосен панел (Лед маса) на батерии
RMT010 - Светлосен панел (Лед маса) на батерии
RMT010 - Светлосен панел (Лед маса) на батерии
RMT010 - Светлосен панел (Лед маса) на батерии

RMT010 - Светлосен панел (Лед маса) на батерии

Димензии: А4 (21 х 30 см)
==========================

Опис:

Светлосен панел кој служи за набљудување на најразлични предмети. Панелот има напојување на батерии (три АА батерии). Има модерен дизајн и лесен е за употреба.

Употреба на производот:
===========================
Светлата имаат смирувачки ефект, го поттикнуваат когнитивниот разво,ј ја подобруваат функцијата на мозокот
Светлата можат да бидат терапевтски за деца со аутизам, АДД, лица со анксиозност, зависност, депресија и несоница.

Шифра: RMT010 
===========================
 
Цена: 0 ден