RT003 - Тактилни панели

RT003 - Тактилни панели

Димензии:  Висина 38 см  Ширина 61 см  

==========================
Опис: 

На панелот има многу различни предмети и механизми што се вртат. Модулот може да се постави на подот или на масата. Постојат елементи од двете страни на панелот. 

Употреба на производот:
===========================
Двостраниот тактилен модул развива тактилни вештини, интерактивни активности и е дизајниран за звучна стимулација. 

Шифра: RT003
===========================
Цена: 0 ден