RBB009 - Интерактивен чорап

RBB009 - Интерактивен чорап


==========================
Опис: 

Интерактивен костум во форма на чорап за тело, изработен од еластична ликра во светли бои. Прекривката е со патент за лесна употреба. Оваа прекривка може да се носи и од деца и од возрасни. Прекривката е наменета за забавни активности и може повеќекратно да се употребува. 
Материјал: ликра

Употреба на производот:
===========================
Главната карактеристика на оваа прекривка е  нејзината сензорна интеграција и разбирање на положбата на телото во вселената.      

Шифра: RBB009 
===========================
Цена: 0 ден