RT017 - Тактилни домино коцки

RT017 - Тактилни домино коцки

Димензии:  Должина 72см Ширина 10см  Висина 12см

==========================
Опис: 

Производот е изработен од иверица од брезово дрво, предметот треба да биде монтиран на ѕид. На него има  ѕидни држачи за едноставно прикачување.


Употреба на производот:
===========================
Домино коцките се користат за координација на рацете и очите и препознавање на боја.               

Шифра: RT017
===========================
Цена: 0 ден