RC032 - Акрилни форми за лед маса
RC032 - Акрилни форми за лед маса
RC032 - Акрилни форми за лед маса

RC032 - Акрилни форми за лед маса

Димензии:  10 x 5 см 
==========================
Опис: 

Разнобојни и провидни акрилни форми на  животни од морскиот свет. Сетот се состои од 10 парчиња. 


Употреба на производот:
===========================
Практични се за набљудување на светлечки панел.

Шифра: RC032
===========================
Цена: 0 ден