RC031 - Акрилни форми за лед маса
RC031 - Акрилни форми за лед маса
RC031 - Акрилни форми за лед маса

RC031 - Акрилни форми за лед маса

Димензии:  10 x 5 см 
==========================
Опис: 

Разнобојни и провидни акрилни форми на  диносауруси. Сет од 5 парчиња. Употреба на производот:
===========================
Практични се за набљудување на светлечки панел.

Шифра: RC031
===========================
Цена: 0 ден