RC030 - Акрилни форми за лед маса
RC030 - Акрилни форми за лед маса
RC030 - Акрилни форми за лед маса

RC030 - Акрилни форми за лед маса

Димензии:  10 x 5 см 
==========================
Опис: 

Разнобојни и провидни акрилни форми на животни од сафари. Сет од 6 парчиња. 


Употреба на производот:
===========================
Практични се за набљудување на светлечки панел.

Шифра: RC030
===========================
Цена: 0 ден