RMW005 - ЛЕД музички инструмент - дајре

RMW005 - ЛЕД музички инструмент - дајре

Димензии: 220 x 135 мм
==========================
Опис: 
Дајрето е изработено од тврда пластика и метална основа со полирана завршна површина, лесено е и удобно за секојдневно играње.

Употреба на производот:
===========================
За сензорна просторија или темни засолништа.

Шифра: RMW005
===========================
 
Цена: 0 ден