RMW004 - ЛЕД музички инструменти -  маракас тропалки...

RMW004 - ЛЕД музички инструменти - маракас тропалки...

==========================
Опис: 

Сет од 2 маракал тропалки, кои се совршени за  темно засолниште и темна сензорна просторија. Со секој потег со раката светкаат во различна свтелина.

Употреба на производот:
===========================
За сензорна просторија, со визуелната стимулација.

Шифра: RMW004
===========================
Цена: 0 ден