RB010 - Мек сув базен

RB010 - Мек сув базен

Димензии: Должина 200 см Ширина 200 см Висина 50 см
==========================
Опис: 

Мекиот сув базен се состои од четири меки страни и база. Секоја страна е изработена од 15 см дебела пена, која е покриена со ПВЦ ткаенина. Страните се поврзуваат заедно. Најдобро се користи со обоени или провидни топки за базен. Препорачан број на топки - 2800 парчиња.   

Употреба на производот:
===========================
Базенот е лесен и пријатен на допир, и ќе биде од непроценливо значење во терапијата со сензорна интеграција.
Помага да се поттикне движењето и тактилната свест
Освен за  развој на моторни вештини, базен може да се користи за широк спектар на активности, вклучително и препознавање на боја и форма, разбирање на причините и последиците и вештини за следење и префрлување, како и социјална интеракција и релаксација. Со додавање на различни предмети може да обезбедите различни сензорни искуства. Овој разноврсен базен е одличен додаток во секоја сензорна просторија.

Шифра: RB010
===========================                                                                                   
 
Цена: 0 ден