1584 - Сет за конструкција 6

1584 - Сет за конструкција 6

Димензии: 22*16*11 см
Тежина: 0,4 кг.
==========================

Сет од 150 разнобојни пластични стапчиња и 150 конектори за поврзување. Можат да се поврзуваат по боја, да се конструира по претходно смислена шема и сл.
Спакувани во пластична кутија, со капак и рачка.
Бренд Eskolorio.

Употреба на производот:
===========================

За развој на фината моторика, визуелна перцепција, координација око - рака,  логичко - математичките вештини, креативност.

Шифра: 1577
===========================
Цена: 850 ден