1583 - Сет за конструкција 3

1583 - Сет за конструкција 3

Димензии: 22*16*11 см
Тежина: 0,4 кг.
==========================

Сет од разнобојни пластични форми со жлебови, кои можат да се поврзуваат по боја, да се конструира по претходно смислена шема и сл. 
​Пакувањето содржи 100 парчиња.
Спакувани во пластична кутија, со капак и рачка.
Бренд Eskolorio.

Употреба на производот:
===========================

За развој на фината моторика, визуелна перцепција, координација око - рака,  логичко - математичките вештини, креативност.

Шифра: 1583
===========================
Цена: 550 ден