1582 - Сет за поврзување 4

1582 - Сет за поврзување 4

Димензии: 22*16*11 см
Тежина: 0,4 кг.
==========================

Сет од разнобојни пластични цветчиња, кои можат да се поврзуваат по боја, да се прават низи по претходно даден распоред на боите и слични активности. Пакувањето содржи 300 парчиња.
Спакувани во пластична кутија, со капак и рачка.
Бренд Eskolorio.

Употреба на производот:
===========================

За развој на фината моторика, визуелна перцепција, координација око - рака,  логичко - математичките вештини, креативност.

Шифра: 1582
===========================
Цена: 650 ден