1580 - Сет за поврзување 2

1580 - Сет за поврзување 2

Димензии: 29*20*11 см
Тежина: 0,4 кг.
==========================

Сет од разнобојни и различни пластични фигури кои можат да се поврзуваат по боја, да се прават низи по претходно даден распоред на боите, да се редат една по една фигура и да се балансираат и сл. активности.
​Пакувањето содржи 35 парчиња. 
Спакувани во пластична кутија, со капак и рачка.
Бренд Eskolorio.

Употреба на производот:
===========================

За развој на фината моторика, визуелна перцепција, координација око - рака,  логичко - математичките вештини, креативност.

Шифра: 1580
===========================
Цена: 550 ден