4512 - Слонче со алки за вежбање моторика

4512 - Слонче со алки за вежбање моторика

Димензии: 20*40*13 см
Тежина: 1 кг.
==========================

Опис:
Сет од пластично слонче и 4 алки во различни бои. Алките треба успешно да се закачат на сурлата на слончето.

Употреба на производот:
===========================
За  развој на крупната моторика, координација око - рака, визуелна перцепција.

Шифра: 4512
===========================
Цена: 4.320 ден