4513 - Кантички за грб (за балансирање)

4513 - Кантички за грб (за балансирање)

Димензии: 17*32*14 см
Тежина: 1 кг.
==========================

Опис:
Сет од 6 кантички за балансирање, во различни бои, со додатоци кои се ставаат во кантичките. Секоја кантичка има ременче за носење на грб.
Изработени од квалитетна пластика.

Употреба на производот:
===========================
За развој на крупната моторика, визуелната перцепција.

Шифра: 4513
===========================
Цена: 2.161 ден