ОП057 - Делење

ОП057 - Делење

Димензии: 70x100 см
Тежина: 0,3 кг.
==========================

Делење. Едукативна слика во колор печат на хартија 150г/м2, двострано пластифицирана. Прицврстена со пластични лајсни. На сликата е дадена таблицата на делење како и броеви до 20.

Употреба на производот:
===========================

Нагледно средство по одделенска настава. Моделот може да го користат во основно училиште.

Шифра: ОП057
===========================
Цена: 940 ден